ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО відбили атаку диверсійної групи біля Ленінського

Бойовики знову обстріляли Авдіївський коксохімічний завод

Сили АТО відбили атаку диверсійної групи біля Ленінського
Фото: EPA/UPG

Вечір і ніч проти 24 травня, як і попередні дні, не відрізнялися зміною ситуації в зоні антитерористичної операції на Донбасі - бойовики продовжували обстрілювати мирні населені пункти і знищувати інфраструктуру Донбасу.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

О 18:00 в районі Ленінського - Неліповки Донецької області українські військові вступили в бій з диверсійно-розвідувальною групою російсько-терористичних найманців. Бій тривав півгодини. Отримавши гідну відсіч з боку сил АТО, злочинці відступили.

Пізніше терористи з гранатометів і зенітних установок стріляли по Золотому, Кірове, Ленінському, Красному Пахарю. З 120-міліметрових мінометів обстріляли Троїцьке.

На Луганському напрямку бойовики з артилерії, гранатометів, мінометів і великокаліберних кулеметів ввечері і вночі обстрілювали Станицю Луганську, Щастя, Жовте.

На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь по Піскам, Мар'їнці, Старогнатівці, Красногорівці. Кілька разів з 122-міліметрової артилерії обстріляли коксохімзавод в Авдіївці.

На Маріупольському напрямку терористи порушували тишу тричі - зі стрілецької зброї та автоматичного гранатомета обстріляли Широкине.

Також сили АТО 14 разів зафіксували безпілотники противника в небі над нашими позиціями, переважно на Луганському та Маріупольському напрямках.

Нагадаємо, вчора в результаті обстрілу вбили одного з польових командирів "ЛНР" Олексія Мозгового. Мозговий командував бригадою "Привид", яка де-факто контролює Алчевськ. Мозговий та його банда знаходяться в опозиції до ватажка "ЛНР" Ігорю Плотницькому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram