ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області поранені троє військових

Даних про потерпілих мирних жителів немає

У Луганській області поранені троє військових
Фото: moskal.in.ua

Починаючи з 19:00 вчорашнього вечора і до сьогоднішнього ранку в результаті бойових дій у Луганській області були поранені троє військовослужбовців.

Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

За його словами, Станицю Луганську і околиці обстрілювали з важкої артилерії, а з 21:00 - зі зброї меншого калібру, включаючи міномети і автоматичні гранатомети.

"У селищі перебитий газопровід (станом на 8:30 пошкодження встигли усунути, газопостачання відновлено). Також пошкоджено житлові будинки - розбиті дахи та вікна. Даних про потерпілих мирних жителів немає.

Окрім Станиці бойові сутички і обстріли відбувалися також у Щасті та Кримському. Руйнувань інфраструктури або житла тут немає, але в обох населених пунктах поранені українські військові.

"За попередніми даними, всього, починаючи з вчорашнього вечора і до сьогоднішнього ранку, в результаті бойових дій в Луганській області поранені троє військовослужбовців", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, польового командира "ЛНР" Мозгового вбили ввечері 23 травня, його джип розстріляли із стрілецької зброї, в тому числі - з кулемета. Мозговий командував бригадою "Привид", яка де-факто контролює Алчевськ. Мозговий та його банда знаходяться в опозиції до ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram