ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики відновили обстріл військових у Луганській області

Бойовики увечері у вівторок відновили обстріл військових у Луганській області.

Бойовики відновили обстріл військових у Луганській області
Фото: Александр Ратушняк

Бойовики увечері у вівторок відновили обстріл військових у Луганській області.

Як повідомляє прес-центр АТО, з 18:00 26 травня і до 6:00 27 травня позиції сил АТО обстрілювали на всіх напрямках. У Луганській області танк, гранатомети і міномети обстрілювали Щастя. Також зазнали обстрілів Станиця Луганська, Кримське, Сокільники. Тут застосовували зенітні установки, озброєння БМП і стрілецьку зброю.

В околицях Донецька з мінометів обстрілювали Піски, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Мар'їнку.

Біля Артемівська з протитанкових керованих ракетних комплексів, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по Кіровому, Ленінському, Золотому, Богуславському, Лозовому. Попасну майже годину обстрілювали самохідні артилерійські установки. У районі Ленінського та Неліпівки близько опівночі сталася бойова сутичка.

Поблизу Маріуполя із самохідних артилерійських установок, гранатометів і мінометів били по Широкиному. Зі стрілецької зброї обстріляли Павлопіль. Після 00:00 годин на Маріупольському напрямку було тихо.

Безпілотники російсько-терористичних загарбників зафіксовано в районі Маріуполя, а також на маршрутах Донецьке - Кримське, Трьохізбенка - Старий Айдар, Крейдяна Гора - Щастя.

Нагадаємо, у зведеннях штабу АТО за період із 6:00 і до 18:00 26 травня йшлося, що в Луганській області обстрілів не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram