ГоловнаСуспільствоВійна

Порошенко нагородив військових, які затримали російських ГРУшників

Президент подякував бійцям за високий професіоналізм

Порошенко нагородив військових, які затримали російських ГРУшників
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко нагородив військовослужбовців 92-ї окремої механізованої бригади оперативного командування "Схід" сухопутних військ ЗСУ, які затримали російських військовослужбовців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова у Луганській області 16 травня.

Про це повідомляє офіційний сайт президента.

Так, командира механізованої роти Юрія Бондаренка, командира розвідувального взводу розвідувальної роти Богдана Козаченка і командира 92-ї окремої механізованої бригади Віктора Ніколюка нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Фото: president.gov.ua

Фото: president.gov.ua

Заступник командира взводу - командир відділення технічного обслуговування бронетанкової техніки взводу технічного забезпечення механізованого батальйону Євген Залогин, розвідник-снайпер Андрій Ольхович-Новосадюк і старший помічник гранатометника Станіслав Шляхтович нагороджені орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Цієї ж нагороди удостоєний і старший водій взводу Вадим Пугачов, який загинув у бою.

Також Порошенко провів нараду з керівництвом антитерористичної операції в Краматорську.

"Знаю, що ви - не "паркетні" генерали і офіцери. Багатьом з вас довелося на передовій брати безпосередню участь в організації та веденні бойових операцій, ви заслужили повагу і шану у солдатів", - підкреслив Порошенко.

Фото: president.gov.ua

Нагадаємо, раніше Порошенко відзначив держнагородами 264-х військовослужбовців, з яких 228 - посмертно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram