ГоловнаСуспільствоВійна

У Сімферополі роздали медалі за анексію Криму

Медалі міноборони РФ "За повернення Криму" отримали близько 300 осіб

У Сімферополі роздали медалі за анексію Криму
Фото: ru.krymr.com

Окупаційна влада Сімферополя сьогодні, у День Росії, урочисто нагородила пам'ятними медалями представників так званого "народного ополчення", більш відомого як "самооборона Криму".

Про це повідомляє "Крым.Реалии".

"Нагороди та медалі міноборони Росії "За повернення Криму" отримали близько 300 "самооборонівців", - йдеться у повідомленні.

"Наша країна єдина і її неможливо зламати, наш народ не стояв і не стоятиме на колінах. Ми єдині, незалежно від віросповідання та соціального статусу", - сказав під час нагородження "перший заступник голови" Криму Михайло Шеремет.

"Держраду Криму" на нагородженні представляв "глава Комітету з питань законодавства, державного будівництва та місцевого самоврядування" Юхим Фікс, який назвав присутніх "славними спадкоємцями великих традицій, закладених Мініним і Пожарським".

Зазначимо, що це вже не перші нагороди за анексію півострова. Зокрема, влітку 2014 в.о. глави самопроголошеної Республіки Крим Сергій Аксьонов вручив медаль "За захист Криму" главі Чечні Рамзана Кадирова. Також у списку росіян, таємно нагороджених за захоплення Криму, виявилися байкери, футбольні фанати, російські націоналісти і люди в розшуку, з кримінальним минулим.

Фото: ru.krymr.com

Нагадаємо, 16 березня 2014 року на території Криму і міста Севастополя відбувся так званий референдум про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Європейський Союз і США не визнали результати референдуму і ввели точкові санкції щодо Кремля. Захід досі наполягає на тому, що Крим є частиною України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram