ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 83 рази обстріляли військових у понеділок

За минулу добу бойовики 83 рази обстрілювали українських військових на Донбасі.

Бойовики 83 рази обстріляли військових у понеділок
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 83 рази обстрілювали українських військових на Донбасі.

Як повідомляє прес-центр АТО, уздовж усієї лінії розмежування сторін ворог стріляв із 82-міліметрових і 120-міліметрових мінометів. Зокрема з окупованого Донецька та його околиць бандити били по Мар'їнці, Красногорівці, шахті «Бутівка», Пісках. У Луганській області постраждали Кряківка, Новотошківське, Золоте та Станиця Луганська. На Артемівському напрямку міни та гранати вибухали на позиціях військових поблизу Кірового, Ленінського і Майорська. На півдні Донецької області ворожі міномети били по Новотроїцькому та Гранітному.

Після півночі проти вівторка бойовики 10 разів порушили режим тиші, при цьому п'ять разів застосовували артилерійське озброєння великого калібру. Зокрема Дружба і Врубівка на Артемівському напрямку потрапили під вогонь 122-міліметрових гаубиць. А по Золотому вдарили РСЗВ бойовиків.

Крім того, є інформація про активізацію підривної діяльності російсько-терористичних бандформувань у Луганській області.

За даними військових, загарбники готують чергові масштабні провокації, зокрема у Станиці Луганській. Не виключають підготовки і здійснення кремлівськими найманцями терористичних актів у місцях проведення масових заходів.

Нагадаємо, в неділю під час бойових дій ні один український військовий не загинув, п'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram