ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 25 разів обстріляли позиції сил АТО

Найактивніше сепаратисти діяли на Маріупольському напрямку

За день бойовики 25 разів обстріляли позиції сил АТО
Фото: EPA/UPG

Протягом дня бойовики на Донбасі 25 разів обстрілювали позиції українських військових уздовж всієї лінії розмежування сторін.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Вранці зі 122-міліметрових гаубиць був обстріляний населений пункт Дружба. З "Градів" терористи обстрілювали позиції сил АТО в околицях Врубівки і Золотого.

"У Луганській області з мінометів калібру 82 мм бойовики били по Новотошківському і Жовтому, з гранатометів - по Кримському. У районі окупованого Донецька 120-мм міни падали біля Новгородського. По Мар'їнці, Пісках і шахті "Бутівка" стріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Найактивніші обстріли сьогодні були на Маріупольському напрямку. Так, під щільним вогнем забороненої артилерії опинилися Широкине, Миколаївка, Петровське та Богданівка. Ворог використовував 82 і 120-мм міномети, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, розвідка "Дніпра-1" виявила неподалік від Маріуполя новий військовий табір, розташування і характер якого може свідчити про те, що Росія готує грунт для обходу міста з півночі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram