ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 37 обстрілів у п'ятницю

Увечері бойовики активізувалися

Штаб АТО нарахував 37 обстрілів у п'ятницю
Фото: zn.ua

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі 37 разів порушили режим припинення вогню.

З 21:00 3 липня протягом двох годин бойовики піддали обстрілу мінами калібру 120-мм позиції сил АТО поблизу Новотошківського. З 22:00 протягом години з цієї ж зброї було обстріляно Новгородське, повідомляє прес-центр АТО.

Також російсько-терористичні війська провокували обстрілами військових в районах Станиці Луганської, Мар'їнки, Красногорівки, Майорська, Рассадок, Троїцького.

Найгарячіше було біля Опитного. Українських військових там постійно турбували обстрілом з різних видів зброї і снайпер. З 20:40 в районі Пісків бойовики обстріляли позиції сил АТО з БМП. Вогневі точки супротивника були оперативно пригнічені не забороненим мінськими домовленостями озброєнням.

О 17.10 в районі Щастя відбулося бойове зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальною групою противника. Українські військові змусили бойовиків відступити.

З 0:00 до 6:00 суботи, 4 липня, проросійські бандформування продовжили порушувати мінські домовленості.

Двічі з 120-мм мінометів були обстріляні позиції сил АТО в районі Кримського. Тричі окупанти вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Новотошківського, зокрема, з танка, 120-мм мінометів, 122-мм гармат і стрілецької зброї.

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ підтвердила, що бойовики пішли з Широкиного Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram