ГоловнаСуспільствоВійна

Звільненому з полону бійцеві 28-ї бригади Роману Капацію терміново потрібна допомога

Батько шістьох дітей після полону перебуває в комі

Звільненому з полону бійцеві 28-ї бригади Роману Капацію терміново потрібна допомога
Роман Копаций
Фото: www.facebook.com/Budik.v.v

Стан звільненого з полону 38-річного бійця 28-ї бригади Романа Капація залишається дуже важким. Про це LB.ua повідомила волонтер штабу допомоги пораненим "Дніпро" при лікарні імені Мечникова у Дніпропетровську Вікторія Павлова.

Боєць перебуває у комі, годують його через зонд. Волонтер також розповіла, що Роману вводять дуже сильні дорогі антибіотики.

За словами волонтера Іванни Кунгіної, Роман одержав поранення і потрапив у полон 31 травня цього року.

"У Роми було татуювання "Львів", так мені хлопці з блокпоста розповіли, і з ним тризуб... Так от - з нього живцем зрізали це тату, покалічили обидві ноги, в нього відкритий перелом руки, колоті рани печінки... Ще у нього був розірваний кишечник у кількох місцях... А коли хлопець знепритомнів, його відвезли в Донецьку лікарню і підтримували на глюкозі, щоб він не помер потім, як обмінний фонд. Йому за 30 днів не дали жодної дози антибіотика!" - написала вона у Facebook.

За словами волонтерів, мати Романа приїхала до нього в лікарню у Донецьк 32 дні тому. Весь цей час боєць був у комі. А в п'ятницю, 3 липня, його обміняли. Вдома у Романа у Великих Сорочинцях Полтавської області - дружина і шестеро дітей. Наймолодшому з них всього сім місяців.

Карта ПриватБанку для допомоги Роману: 4627 0812 0862 8425 (дружина - Галина Михайлівна Музиря)

Карта тата Романа (але вона зараз у мами у Дніпропетровську): 4149 4978 1457 7484 (Капацій Володимир Іванович).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram