ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО перерахував обстріли за добу

За минулу добу бойовики здійснили понад 50 обстрілів

Штаб АТО перерахував обстріли за добу
Фото: EPA/UPG

Протягом минулої доби ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишалася стабільно неспокійною.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

З 20:45 бойовики півтори години вели прицільний обстріл Водяного з 152- і 122-міліметрової артилерії і танка. За попередніми даними, є загиблий і поранені мирні місцеві жителі. О 21:30 почався обстріл з 152-міліметрової артилерії населеного пункту Авдіївка, а також заводу "Коксохім".

З 18:00 до опівночі терористи понад 50 разів обстріляли позиції українських військових і мирні населені пункти. З них - понад 30 разів із забороненої мінськими домовленостями зброї: 152- і 122-міліметрових гаубиць, 120-міліметрових мінометів.

"Неодноразово були обстріляні Авдіївка, Опитне, Піски, Первомайське, Водяне, Красногорівка, Тоненьке, Хімік, Старогнатівка, Верхньоторецьке, Новоселівка. Зі стрілецької зброї бандити вели турбуючий вогонь поблизу Широкиного, Станиці Луганської, Чермалика, Щастя", - йдеться в повідомленні.

Також протягом 18 липня зафіксовано прольоти 11 безпілотників бойовиків.

Сьогодні, 19 липня, станом на 6:00 ранку терористи продовжують обстрілювати позиції сил АТО з гаубиць і мінометів поблизу н.п. Опитне, Авдіївка, Березове, Яснобродівка, Первомайське.

Нагадаємо, в суботу вранці в районі Волновахи в результаті обстрілів загинув український військовий з 72-ї бригади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram