ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській зникли світло і газ

Поблизу селища підірвався на розтяжці узбек

У Станиці Луганській зникли світло і газ

У неділю Станиця Луганська зазнала масованого обстрілу з АГС-17 і зенітних установок.

Обстріл, як повідомляється на сайті Луганської обладміністрації, тривав з 19:00 до 22:00 з боку пам'ятника князю Ігорю (територія, підконтрольна ЛНР).

Унаслідок обстрілу зайнялися три будинки. Один згорів дотла, другий зруйновано. Перебито газопровід середнього тиску та лінії електропередачі, пошкоджено трансформатор. На ранок понеділка у Станиці відсутній газ і електроенергія в центрі міста. Постраждалих немає. Ведуться ремонтні роботи.

Крім того, в неділю громадянин Узбекистану в районі с. Кіндрашівка Станично-Луганського району натрапив на розтяжку і отримав осколкові поранення. Узбек без документів (при собі мав лише водійські права) у лікарні розповів, що намагався дійти залізничною колією з Луганська до найближчого населеного пункту на території РФ.

Залізничного руху на цій ділянці немає.

Нагадаємо, на сьогодні через лінію розмежування діє дорожній коридор "Артемівськ - Горлівка" через контрольний пункт в'їзду/виїзду "Миколаївка" у Донецькій області. Перетин лінії розмежування в інших місцях небезпечний, оскільки терористи в багатьох місцях замінували дороги та залізниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram