ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 86 разів обстріляли позиції українських військ

Двічі сепаратисти били по населених пунктах

За добу бойовики 86 разів обстріляли позиції українських військ
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики на Донбасі здійснили 86 обстрілів позицій сил антитерористичної операції і двічі били по мирних населених пунктах. Зокрема з 18:00 до опівночі сталося понад 50 обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

О 21:15 терористи почали обстрілювати селище Новгородське з боку Горлівки. Протягом 40 хвилин вони били по житлових кварталах із 122-міліметрової артилерії. Також із 122-міліметрових гаубиць і 120-міліметрових мінометів, які заборонені Мінською угодою, бойовики відкривали вогонь по позиціях українських військових поблизу Авдіївки, Новгородського, Пісків, Ленінського, Опитного.

"О 22:05 диверсанти бойовиків чисельністю до 10 осіб намагалися проникнути на одну з позицій сил АТО в районі Опитного, але наші бійці дали гідну відсіч бандитам", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 23 липня, станом на 6:00 ранку сепаратисти зі 120-міліметрових мінометів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Розсадок і Лозового.

Більш ніж 10 разів за ніч бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї і з мінометів по позиціях наших військ у районі Мар'їнки під Донецьком.

Нагадаємо, бойовики "ДНР" вже кілька днів обстрілюють з мінометів Авдіївку, є загиблі та поранені серед мирних жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram