ГоловнаСуспільствоВійна

Місія ОБСЄ помітила в "гумконвої" РФ прапори "Новоросії" і ЛНР

Колона "гумконвою" складалася із 46 вантажівок і 6 супровідних авто.

Місія ОБСЄ помітила в "гумконвої" РФ прапори "Новоросії" і ЛНР
Фото: mchs.gov.ru

У черговому російському "гумконвої", який вранці незаконно вторгся на Донбас, помітили прапори терористичних організацій "Новоросія" і ЛНР.

Про це заявила спостережна місія ОБСЄ, яка базується на російських прикордонних пунктах пропуску "Гуково" і "Донецьк" у Ростовській області.

Як йдеться у повідомленні місії, її представники спостерігали за прибуттям російського конвою на прикордонний пропускний пункт "Донецьк".

Колона "гумконвою" складалася із 46 вантажівок і 6 супровідних транспортних засобів.

"У кузові щонайменше однієї вантажівки спостережна місія бачила прапори так званої "Новоросії" і "Луганської народної республіки", - йдеться у звіті.

При цьому сказано, що 44 вантажівки мали зображення російського прапора і напис "Гуманітарна допомога з Російської Федерації".

На одній з вантажівок спостерігачі помітили напис "День знань у Новоросії". Ще одна вантажівка, в якій була холодильна камера, не мала жодних написів.

Нагадаємо, черговий 34-й російський так званий "гумконвой" вторгся на Донбас без узгодження з Міжнародним комітетом Червоного Хреста і порушуючи норми міжнародного та вітчизняного законодавства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram