ГоловнаСуспільствоВійна

Лікарі прооперували в Дніпропетровській області більш ніж 2,5 тисячі бійців АТО, - губернатор

Усього область прийняла майже 6000 вояків.

Лікарі прооперували в Дніпропетровській області більш ніж 2,5 тисячі бійців АТО, - губернатор
Фото: dyvys.in

Дніпропетровська область побудувала надійну систему лікувально-евакуаційного забезпечення бійців АТО, що дозволяє надавати екстрену медичну допомогу пораненим.

«На рахунку лікарів регіону - вже понад 2500 операцій і тисячі врятованих життів бійців АТО. Це результат цілодобової роботи професіоналів у білих халатах», - заявив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко.

«Наша область стала міцним тилом для української армії. Нам удалося побудувати надійну систему надання екстреної медичної допомоги пораненим захисникам. Це тисячі врятованих життів. Область і надалі буде з честю виконувати свій громадянський обов'язок - забезпечувати лікування та реабілітацію наших воїнів», - зазначив Резніченко.

Дніпропетровська область продовжує приймати поранених і хворих із зони АТО. Захисники отримують медичну допомогу у 12 лікарнях і 2 військових госпіталях. Доправляють військовослужбовців із зони АТО 213 бригад швидкої та екстреної медичної допомоги.

З початку тижня в лікарнях області надано допомогу 51 постраждалому. Усього область прийняла майже 6000 вояків. Зараз у лікарнях - 340 бійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram