ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 82 рази обстріляли позиції сил АТО і населені пункти

Після півночі активність сепаратистів зменшилася

Бойовики 82 рази обстріляли позиції сил АТО і населені пункти
Фото: warfiles.ru

За минулу добу в зоні антитерористичної операції на Донбасі бойовики 82 рази обстріляли позиції сил АТО і населені пункти.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Протягом учорашнього вечора і наприкінці дня ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Сепаратисти суттєво зменшили обстріли позицій українських військових з артилерії. Втім задля провокації бойовики продовжують використовувати стрілецьку зброю. Найнапруженіша ситуація зберігається в районі Донецька.

З 18:00 і до півночі бойовики шість разів вели вогонь по селищу Опитне, застосовуючи при цьому 120-міліметрові міномети, озброєння БМП, гранатомети і стрілецьку зброю. Крім того, під мінометним вогнем опинилися позиції сил АТО в Пісках.

Близько 23:00 артилерія бойовиків обстрілювала позиції українських військових у Красногорівці. О 23:07 сепаратисти з "Градів" били по цивільних будинках в Авдіївці.

У Луганській області майже з 21:00 і до півночі терористи з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Станицю Луганську. У районі Маріуполя близько 19:00 вели вогонь по Широкиному. О 22:00 і близько 23:00 стріляли по Новотроїцькому зі 122-міліметрової артилерії.

На Артемівському напрямку близько 20:30 бойовики протитанковими ракетами і з мінометів обстріляли підрозділ української армії в селищі Луганське.

Після півночі і до 6:00 середи активність ворога зменшилася.

Нагадаємо, в межах АТО 17 серпня загинув один військовослужбовець, також поранено одного бійця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram