ГоловнаСуспільствоВійна

Порошенко пообіцяв підкріплення морпіхам у Маріуполі

Президент розкритикував "всепропальників".

Порошенко пообіцяв підкріплення морпіхам у Маріуполі
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко пообіцяв, що протягом найближчих двох тижнів угруповання морпіхів, залучених до оборони Маріуполя, отримає підкріплення. Про це повідомляє прес-служба голови держави.

"Сьогодні в обороні Маріуполя сконцентровано понад дві тисяч морських піхотинців, і протягом двох тижнів це угруповання буде посилено", - заявив він сьогодні в Чугуєві, куди приїхав передати військову техніку армії.

За його словами, морські піхотинці продемонстрували високий рівень підготовки. "Морські кордони України надійно захищені. Район Маріуполя перебуває під надійним захистом, спростовуючи провокаційні заяви: «Все, кінець» і «Все пропало»", - наголосив Порошенко.

Нагадаємо, що в серпні ситуація на Маріупольському напрямку різко загострилася. У ніч з 16 на 17 серпня із САУ обстріляли маріупольське селище Сартана. У результаті влучення снарядів калібру 120-122 мм троє людей загинули, поранення отримали ще п'ятеро мирних жителів, серед яких 10-річна дитина, також зазнали руйнувань більш ніж 50 житлових будинків і господарських приміщень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram