ГоловнаСуспільствоВійна

У Мар'їнці, Станиці Луганській та Кримському поранено п'ятьох військових

У Луганській області двоє мирних жителів підірвалися на "розтяжці"

У Мар'їнці, Станиці Луганській та Кримському поранено п'ятьох військових
Фото: Макс Левин

У Луганській області від обстрілу поранено трьох військовослужбовців і двох мирних жителів.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ВЦА) в Фейсбуці

"За Станиці Луганської били з 21:00 до 1:00 з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів, автоматичних і протитанкових гранатометів і зі стрілецької зброї. У результаті поранено двох військовослужбовців 128-ї бригади. На вул. Ломоносова на трьох будинках згоріла покрівля, ще один будинок згорів дотла. Крім того, у Станиці перебито газопровід - 1200 жителів залишилися без газу", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що унаслідок мінометного обстрілу села Кримського поранено командира відділення роти 24-ї механізованої бригади.

Також у лісосмузі між населеними пунктами Вільхове і Болотене підірвалися на "розтяжці" двоє мирних громадян 1957 і 1958 років народження. Повідомляється, що постраждалих доправили в лікарню.

У Донецькій області під час тривалого обстрілу Мар'їнки поранено двох військовослужбовців. як повідомив "5 канал" представник штабу АТО сектору "Б" Євген Сілкін, обстріл тривав протягом 6 годин.

За його словами інформацію про можливих постраждалих серед мирного населення поки уточнюють у ВЦА. Крім Мар'їнки під ударами танків противника опинилася і Красногорівка.

Нагадаємо, за минулу добу ситуація в зоні АТО суттєво загострилася. Бойовики 90 разів порушили режим тиші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram