ГоловнаСуспільствоВійна

Військовий поранений через обстріл Щастя Луганської області

Вогню бойовиків зазнали також Станиця Луганська, Троїцьке і Оріхове.

Військовий поранений через обстріл Щастя Луганської області
Фото: ecb.dp.ua

У Луганській області в четвер обстріляли з важкої артилерії села Оріхове, Троїцьке і смт Станиця Луганська.

Як повідомляють на сайті обладміністрації, у Станиці Луганській обстріл почався о 20:30 і тривав до 2-ї ночі. Терористи використовували міномети, автоматичні і протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю. Під обстріл потрапив переважно центр Станиці. На вул. Лермонтова в результаті прямого влучення згорів другий поверх котеджу, на вул. 4-та Лінія згоріла літня кухня. Перебито газопровід низького тиску, зараз газопостачання вже відновлено. У багатьох місцях перебито лінії електропередачі - центр Станиці Луганській зараз без світла. Тривають відновлювальні роботи.

Близько 15:30 терористи артилерійським вогнем накрили с. Оріхове Попаснянського району, внаслідок чого на вул. Центральній загорілася літня кухня. У декількох будинках розбито вікна. Склом поранило пенсіонера, його доправили в лікарню.

У селі Троїцькому близько 17:00 зафіксовано влучення із САУ в уже розбитий попередніми обстрілами будинок.

Під час мінометного обстрілу опорного пункту в Щасті отримав поранення командир міномета мінної батареї 92-ї окремої механізованої бригади. Потерпілого доправили в місцеву лікарню.

Нагадаємо, в четвер у результаті обстрілів у Мар'їнському районі двоє військових отримали поранення. Також у Мар'їнці поранено семирічну дитину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram