ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Станиці Луганської ДРГ бойовиків підірвалася на мінах (оновлено)

Українські військові знайшли п'ять трупів.

Біля Станиці Луганської ДРГ бойовиків підірвалася на мінах (оновлено)

Військовослужбовці вчора знайшли в Станично-Луганському районі п'ять трупів бойовиків "групи швидкого реагування "Летюча миша".

Про це повідомляють на сайті спікера АТО в Луганській області Руслана Ткачука.

Тіла в камуфляжі і з автоматами виявили в лісі поблизу річки Сіверський Донець між селами Болотене і Миколаївка, вони вже розклалися. Давність трупів - близько двох тижнів. На одязі одного із загиблих був шеврон із триколором РФ і шеврон ГБР "Летюча миша". Крім того, на одному з автоматів виявили триколор "ЛНР" і емблему ГБР "Летюча миша". Судячи з усього, бойовики диверсійно-розвідувальної групи намагалися проникнути на територію, підконтрольну Україні, і підірвалися на мінах.

Вилучено п'ять автоматів калібру 5.45 мм і один 7.62 мм (два автомати Калашникова були з підствольними гранатометами, а один - з оптичним прицілом), 47 магазинів до автоматів із патронами, вісім гранат "Ф-1", 21 набій для підствольного гранатомета, три сигнальні ракети, шість "розвантажень" і дві фляги.

Оновлення. Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомляє, що під час огляду місця загибелі ДРГ підірвався на розтяжці один із бійців 128-ї бригади. Потерпілого доправили в лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram