ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО загинув один військовий

Перемир'я на Донбасі триває вже 10 днів

За добу в зоні АТО загинув один військовий
Фото: www.facebook.com/uacrisis

У бою проти ночі на вівторок загинув український військовий. Більше втрат сили АТО за минулу добу не зазнали.

Про це на брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

Бойове зіткнення сталося в Луганській області між 1:00 і 2:00. Ворожа ДРГ переправилася через Сіверський Донець у районі с. Сизе і вступила в бій з українськими військовими. Після півгодинної перестрілки противник відступив.

Крім того, одна ворожа провокація була біля Щастя, де бойовики здійснили кілька пострілів з гранатомета. У районі Бахмутської траси і в Попаснянському районі вчора було спокійно.

У Донецькій області поблизу сел. Луганське бойовики один раз застосували стрілецьку зброю. Біля Горлівки, Дзержинська і Ясинуватої вчора було тихо.

Увечері протягом двох годин бойовики вели вогонь по передових українських позиціях між Авдіївкою та Спартаком. Важке озброєння при цьому не застосовувалося.

На ділянці фронту від селища Піски до Азовського моря перемир'я зберігається.

Учора в зоні АТО було зафіксовано 6 польотів ворожих безпілотників на схід від Маріуполя.

В цілому відносне затишшя на фронті триває вже 10 днів. У середньому бойовики до 10 разів на добу порушують перемир'я, не застосовуючи при цьому важке озброєння.

Нагадаємо, в понеділок у районі села Болотене Станично-Луганського району сталося бойове зіткнення, в ході якого 128-ма бригада ЗСУ зазнала втрат - загинув один боєць, ще двох було поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram