ГоловнаСуспільствоВійна

Опубліковано відео допиту затриманих на Донбасі росіян

Двоє військовослужбовців РФ на авто під'їхали до кордону, а потім пішки незаконно перетнули її.

СБУ оприлюднила відео допитів двох росіян, затриманих поблизу селища Милове Луганської області, які 12 вересня незаконно перетнули державний кордон України.

Відео розміщено на сайті СБУ.

Згідно з повідомленням, затримані є братами, громадянами Російської Федерації 1990 і 1993 народження, народилися і зареєстровані в селі Глибоке Петропавлівського району Воронезької області.

Старший з них - Віктор Барсуков, військовослужбовець в/ч 54096 окремої танкової бригади мотопіхотного батальйону, 2-ї роти, 3-го взводу, заступник командира взводу. Проходить службу на контрактній основі у військовій частині, розташованій поблизу с. Муліно Нижегородської області РФ.

Разом з братом Миколою Борсуковим, який є безробітним, вони у власному автотранспорті прибули до лінії кордону, а потім пішки незаконно перетнули її, повідомляє СБУ.

Микола Барсуков стверджує, що вони з братом приїхали в Мілове, розділене кордоном на дві частини, і свідомо перетнули кордон, щоб дістатися ринку й подивитися ціни на свиней. За його словами, він не служив в армії, а форму взяв у брата.

Нагадаємо, 12 вересня прикордонники Луганського загону затримали двох громадян РФ у військовій формі без розпізнавальних знаків.

Міноборони РФ того самого дня заявило, що  українські спецслужби викрали в Ростовській області одного військового і його брата із селища Чертково Ростовської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram