ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу в зоні АТО поранено двох військових

Єдиною "гарячою точкою" було селище Кримське в Луганській області

За минулу добу в зоні АТО поранено двох військових
Фото: www.facebook.com/uacrisis

Двоє українських військовослужбовців отримали поранення в ході проведення антитерористичної операції на Донбасі 15 вересня.

Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу двоє українських військових отримали поранення. Загиблих немає", - сказав він.

Єдиною "гарячою точкою" вчора було селище Кримське в Луганській області. Там сталося кілька ворожих провокацій, у тому числі була зафіксована робота снайперів бойовиків. Вогонь вівся з південного напрямку.

На Донецькому напрямку бойовики тричі відкривали вогонь зі стрілецької зброї по позиціях сил АТО в селищах Розсадки та Луганське в районі Світлодарської дуги.

"Намагаючись скористатися ландшафтом, бойовики підходять досить близько до наших укріплень і після короткочасної стрілянини відходять назад", - зазначив Лисенко.

За його словами, спокійно було поблизу Горлівки, Дзержинська, Ясинуватої, Авдіївки і в районі Донецького аеропорту. У Мар'їнці бойовики відкривали вогонь по українських бійцях зі стрілецької зброї і гранатометів. Важке озброєння не застосовувалося. На Маріупольському напрямку бойовики здійснили кілька пострілів з міномета по позиціях АТО біля Чермалика. Вогонь вівся з протилежного боку Павлопольського водосховища. Ще одна ворожа провокація відбулася південніше, поблизу Гнутового.

Нагадаємо, за інформацією штабу АТО, за добу бойовики дев'ять разів порушили режим перемир'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram