ГоловнаСуспільствоВійна

Другий логістичний центр на лінії зіткнення відкриють до 1 жовтня

Логістичний центр у Новотроїцькому відкриють до 1 жовтня

Другий логістичний центр на лінії зіткнення відкриють до 1 жовтня
Фото: www.facebook.com/ato.news

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі до 1 жовтня відкриють другий логістичний центр для жителів окупованих територій.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Павло Жебрівський, повідомляє 112.ua.

"Ми почали будівництво логістичних центрів. Один із логістичних центрів ми вже запустили 28 серпня в Зайцевому, після того як він покаже ефективність, будемо запускати другий - в Новотроїцькому. Центр у Новотроїцькому відкриють до 1 жовтня. Хочу сказати, що громадяни України, які виявилися заручниками, можуть купити до 5 тис. грн, або до 50 кг продуктів харчування, за цінами, які є в Україні", - заявив Жебрівський.

Нагадаємо, згідно з Мінськими угодами, Україна зобов'язалася відновити соціально-економічні зв'язки з окупованими територіями, включаючи соціальні перекази. Зокрема 28 серпня було відкрито перший логістичний центр у Зайцевому, на Артемівському напрямку. Щоб потрапити в логістичний центр, жителям окупованих територій досить мати паспорт. На нульовому блокпосту їх перевірять за прискореною процедурою і дадуть пропуск у центр. На день можна купити продуктів і товарів на 5 тисяч гривень вагою до 50 кілограмів на одну людину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram