ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 9 обстрілів за добу

Бойовики активізувалися ввечері.

Штаб АТО нарахував 9 обстрілів за добу
Фото: Макс Левин

Попередня доба на Донбасі, незважаючи на повну тишу з опівночі і до 18:00, не минула без обстрілів. За шість вечірніх годин бойовики 9 разів порушили перемир'я.

Зокрема близько 18:00 і 19:00 під вогонь снайперів, стрілецької зброї та гранатометів ворога потрапили опорні пункти військових біля Майорська. Майже о 19:00 бойовики зі стрілецької зброї вели вогонь по українських позиціях біля Зайцевого. О 18:55, 21:40 і 22:30 противник обстріляв опорні пункти сил АТО у Лозовому зі стрілецької зброї. Крім того, близько 23:00 найманці з гранатометів били по українських підрозділах у селищі Луганське, повідомляє прес-центр АТО.

О 22:30 бойовики застосовували гранатомет недалеко від Сокільників Луганської області.

Зафіксовано і кілька провокацій. Близько 18:00 на окупованій території найманці вели інтенсивний вогонь зі стрілецької зброї неподалік від лінії розмежування в напрямку селища Зайцеве. А о 18:40 автоматичний гранатомет бойовиків працював у районі Луганського. 30 гранат, випущених бойовиками, лягли за 300 метрів від позицій військових.

З півночі і до 6:00 23 вересня в зоні АТО випадків застосування зброї не було.

Нагадаємо, в понеділок на Донбасі не було обстрілів українських військових, проте бойовики тричі вдавалися до провокацій, відкриваючи вогонь на своїй території поблизу лінії розмежування. Ніхто з військових не загинув і не був поранений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram