ГоловнаСуспільствоВійна

СБУ затримала 4 фури з контрабандою поблизу лінії розмежування

Вантажівки везли на територію "ДНР" продукти і товари широкого вжитку.

СБУ затримала 4 фури з контрабандою поблизу лінії розмежування
Грузовики с контрабандой. Архивное фото
Фото: sbu.gov.ua

Протягом доби оперативні групи Служби безпеки України затримали чотири вантажівки з товарами на суму майже 300 000 гривень, які намагалися незаконно перетнути лінію розмежування у районі проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Дві машини прямували на тимчасово окуповану територію поза встановленими пунктами пропуску. У районі Селидового Донецької області затримано автомобіль, водій якого намагався провезти на територію так званої "ДНР" півтори тонни курятини і риби. У районі села Розівка Шахтарського району Донецької області затримано незаконний вантаж товарів широкого вжитку, йдеться в повідомленні.

На пункті пропуску "Суха Балка" також затримано вантаж товарів народного споживання (водонагрівачі, котли, змійовики, крани, конвектори електричні) на суму майже 150 000 гривень. Водій намагався перетнути лінію розмежування з підробленими товаротранспортними накладними.

Фальшивими виявилися і супровідні документи на вантаж продуктів харчування і товарів широкого вжитку, які інший водій спробував доставити до тимчасово окупованої Горлівки. Правоохоронці зупинили цю вантажівку на трасі поблизу села Кодема Артемівського району Донецької області.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, за даними Генпрокуратури, мобільні групи знизили обсяги контрабанди в зоні АТО на 70-80%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram