ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області на міні підірвалася бригада енергетиків

Водій та електромонтер отримали контузію.

У Луганській області на міні підірвалася бригада енергетиків
Фото: ukrenergo.energy.gov.ua

У Луганській області 20 жовтня автовишка з бригадою лінійно-монтерського пункту при під'їзді до місця роботи підірвалася на міні.

Як повідомили в прес-службіНЕК "Укренерго", енергетики прямували на відновлення пошкоджених ділянок повітряних ліній 220 кВ Луганська ТЕС-Сисоєва та Луганська ТЕС-Михайлівка №2, 3.

За даними "Укренерго", в результаті підриву на міні водій-машиніст і електромонтер отримали контузію і були доставлені в лікарню міста Луганська.

Загалом за час бойових дій на сході України постраждали четверо співробітників Донбаської енергосистеми, які проводили обстеження пошкоджень і ремонтні роботи на магістральних лініях електропередачі.

Як зазначили в "Укренерго", в енергетиків на Донбасі все ще немає можливості перелаштувати свою роботу в мирне русло: перш ніж приступити до виконання аварійно-відновлювальних заходів, необхідно пройти етап узгодження з військовими; при отриманні дозволу на виконання заявки територія обстежується саперами, і тільки після цього персонал Донбаської енергосистеми виїжджає на місце.

Нагадаємо, в березні в Артемівському районі Донецької області в результаті підриву на міні загинули два енергетики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram