ГоловнаСуспільствоВійна

У Пісках відбувся бій: один загиблий, один поранений (оновлено)

Бойовики обстріляли українських військових зі стрілецької зброї

У Пісках відбувся бій: один загиблий, один поранений (оновлено)
Архивное фото
Фото: Алексей Чернышев

У селі Піски поруч із Донецьким аеропортом у п'ятницю вдень відбувся бій, унаслідок якого поранено двох бійців Збройних сил України з 93-ї бригади. Про це повідомив LB.ua боєць з передової.

Бойовики атакували українських військових із застосуванням стрілецької зброї. Бійцям відповідати не дозволили.

Оновлення. Один поранений знаходився у важкому стані. Довезти його до шпиталю не встигли.

Оновлення. Прес-центр АТО, о 16:30 який повідомив, що порушень удень не було, ввечері підтвердив інформацію про обстріл.

"Сьогодні від 15.15 до 15.45 терористи вели вогонь по наших позиціях в районі населеного пункту Піски. Російсько-терористичні найманці обстрілювали наших військових з автоматичних і підствольних гранатометів і стрілецької зброї з боку Жаб’ячого. Інформація про поранених і загиблих уточнюється і буде надана прес-службою апарату Президента з питань АТО", - сказано в повідомленні.

Оновлення. Прес-служба Генерального штабу ЗСУ підтвердила, що в результаті обстрілу двоє українських військових отримали поранення.

"Один з них від госпіталізації відмовився, поранення іншого виявилися смертельними", - повідомили там.

Нагадаємо, що сьогодні на Донецькому напрямку триває відведення важкого озброєння.

Згідно з офіційними зведеннями, за минулу добу на Донбасі загинув один військовий - унаслідок вибухів на складі боєприпасів у Сватовому Луганської області.

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25­-ї ПДВ бригади, військовим 54-ї ОРБ і механізованої 72-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти ­ можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 4149625809162306 (Рудоманов Олександр). Також можна використовувати PayPal: [email protected] (призначення: personal. For 25 brygada).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram