ГоловнаСуспільствоВійна

Військових обстріляли дев'ять разів за день (оновлено)

Обстріли відновилися й у Луганській області.

Військових обстріляли дев'ять разів за день (оновлено)
Фото: Макс Левин

Від 6.00 і до 18.00 вівторка бойовики 9 разів вдавалися до провокаційних дій і 9 разів вели прицільний вогонь по позиціях сил АТО на Донбасі.

Терористи, починаючи від 6.07 ранку, вели вогонь по позиціях військових зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів в районі Авдіївки, Опитного, Пісків і Щастя. Також по Авдіївці працював снайпер. Обстрілювали терористи військових і в районі Трьохізбенки, використовуючи гранатомети, повідомляється у вечірньому зведенні прес-центру АТО.

Оновлено. Прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації повідомляє, що в результаті обстрілу троє бійців отримали поранення. Близько 15:00 обстрілу зазнав блокпост у Трьохізбенці. Поранено бійців з 92-ї окремої механізованої бригади. Двом з них надали медичну допомогу на місці, третього доставили в лікарню Сєвєродонецька.

Нагадаємо, в останні дні бойовики практично щодня порушують Мінські домовленості, обстрілюючи військових переважно на Донецькому напрямку. У Луганській області до сьогоднішнього дня зберігалася тиша.

Понеділок на Донбасі минув без втрат для сил АТО. У ніч проти вівторка сепаратисти тричі відкривали провокаційний вогонь зі стрілецької зброї - в районі Пісків близько 23:15 і до 23:50 і опівночі - в районі Авдіївки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram