ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 13 разів обстріляли позиції українських військових

Ситуація в зоні АТО загострилася

За добу бойовики 13 разів обстріляли позиції українських військових
Фото: www.novorosinform.org

У зоні проведення антитерористичної операції, починаючи від 17:00 вчорашнього дня, бойовики 13 разів обстріляли позиції українських військових з гранатометів різних калібрів, зенітних установок і стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Так, шість разів обстріляли Мар'їнку, двічі - Авдіївку та Троїцьке, також вівся вогонь по Пісках, Опитному і Красногорівці. В Авдіївці від 6:00 до 6:27 по наших позиціях бійців АТО, крім стрілецької зброї, працював снайпер.

Незважаючи на провокації, триває відновлення інфраструктури Донбасу. Військові сапери займаються розмінуванням залізничних перегонів уздовж ліній електропередачі на напрямках Костянтинівна - Майорське, Майорське - Курдюмівка, Південно-Донбаська - Оленівка.

Також ведуть ремонтно-відновлювальні роботи газопроводу в Мар'їнці, відновлюють трубопровід у районі Петровської дороги.

Нагадаємо, вчора ввечері близько 21:00 в околицях Широкиного бойовики обстрілювали українських військових з великокаліберних кулеметів. Як повідомили самі військові, такий обстріл ведеться вже кілька днів поспіль у вечірній і нічний період. Військове командування не дозволяє відкривати вогонь у відповідь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram