ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 20 разів обстріляли позиції бійців АТО

Сепаратисти відкривали вогонь у всіх напрямках

За добу бойовики 20 разів обстріляли позиції бійців АТО
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

Минула доба в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі була неспокійною - бойовики вели вогонь по всіх секторах.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Із 18:00 з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї сепаратисти обстрілювали Майорськ, Зайцеве і Шуми на Артемівському напрямку.

На Луганському напрямку - з гранатометів і стрілецької зброї вели прицільний вогонь по позиціях сил АТО в районі Щастя. А на Маріупольському - по Широкиному працював снайпер.

Найбільше обстрілів було на Донецькому напрямку. Тут з озброєння БМП-2, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї найманці шість разів обстрілювали військових у районі Авдіївки, тричі - у Пісках, а також вели вогонь по Верхньоторецьку, Красногорівці й Опитному.

"Усього по наших позиціях було здійснено 20 обстрілів. Українські військові і далі, в односторонньому порядку, продовжують дотримуватися Мінських домовленостей", - зазначають у штабі.

Нагадаємо, з 18 жовтня до 6 листопада було зафіксовано 26 порушень режиму припинення вогню і 361 провокаційний обстріл бойовиками позицій сил АТО і "сірої зони" з метою викликати вогонь у відповідь.

Раніше голова РНБО Олександр Турчинов пригрозив зупинити відведення озброєння на Донбасі і повернути його на позиції, якщо сепаратисти не припинять провокації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram