ГоловнаСуспільствоВійна

Генштаб оприлюднив докази участі жителя Чукотки у війні на Донбасі

На місці атаки бойовиків знайшли російську платіжну карту і номер телефону з кодом РФ.

Після атаки диверсійно-розвідувальної групи бойовиків на позиції сил АТО, що сталася на південний захід від Калинівки Донецької області, знайшли речі, що належали, ймовірно, громадянину Російської Федерації.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу України.

"Напередодні диверсійно-розвідувальна група супротивника чисельністю до 20 осіб намагалася проникнути вглиб території, що перебуває під контролем сил АТО. Внаслідок бойового зіткнення з українськими військовослужбовцями, що сталося на південний захід від Калинівки, що на Донеччині, бойовики були змушені відступити, згодом атакували наші позиції з флангів. Ця атака так само захлинулася, бойовики, забравши поранених і вбитих, відступили", - сказано в повідомленні.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Згідно з повідомленням, на місці бойового зіткнення українські військовослужбовці знайшли речові докази, які черговий раз підтверджують, що у складі диверсійно-розвідувальних груп противника перебувають російські громадяни: видану на території Росії платіжну картку на ім'я Володимира Горностаєва, записаний на клаптику паперу як "Мама" номер телефону з кодом, використовуваним оператором Мегафон у Чукотському автономному окрузі, і виготовлені в Санкт-Петербурзі бронеплити бронежилета.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Як повідомляє сайт Inforesist, речі належали вбитому бойовику.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram