ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики на Донбасі продовжили обстріли на всіх напрямках

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою

Бойовики на Донбасі продовжили обстріли на всіх напрямках
Фото: EPA/UPG

Сьогодні, 24 листопада, ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишалася напруженою, терористи далі вели вогонь практично у всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

На Донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів, зенітних установок і гранатометів сепаратисти вели провокаційний вогонь у напрямку Красногорівки. З гранатометів і стрілецької зброї - по Пісках, Опитному, Новгородському і Авдіївці.

На Артемівському напрямку били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по Зайцевому, Луганському і Майорську. Від 13:00 вели прицільний вогонь по позиціях військових у районі Авдіївки, Опитного, Первомайського, Пісків і балки Павлова.

У штабі АТО зазначають, що, незважаючи на обстріли, військові сапери щодня проводять роботи з розмінування, очищення території та знищення вибухових пристроїв. Тільки за вчора було виявлено та знищено 457 вибухонебезпечних предметів.

Також тривають роботи у Сватовому, де сьогодні було знищено 28433 вибухонебезпечні предмети й очищено близько 67 гектарів території.

Нагадаємо, сьогодні вночі бойовики здійснили близько 30 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram