ГоловнаСуспільствоВійна

Помер військовий, який прожив понад місяць із 70% опіків тіла (ОНОВЛЕНО)

Під час пожежі форма на Сергієві спалахнула і моментально поплавилася.

22 листопада в опіковому центрі м. Києва помер Сергій Корнецький, військовослужбовець 55-ї бригади ЗСУ, який отримав 70% опіків тіла під час пожежі в таборі. Про це повідомили волонтери в соцмережах.

"Лікарі центру робили все можливе, волонтери України та інших країн боролися за те, щоб найменший шанс на його життя зростав. Багато хто молився про його зцілення. Але десь "там" вирішили інакше", - написала у фейсбуці Лєна Єгорова, яка допомагала матері бійця.

"Не витримав організм. Скільки він, бідолашний, натерпівся болю... Усі боролися, як могли, щоб він жив. Велика подяка всім. Рідним і друзям - співчуття", - написала у фейсбуці Любов Шмирхльова.

Сергій Корнецький одержав страшні опіки під час пожежі в наметі
Фото: facebook.com/emma.maeva01
Сергій Корнецький одержав страшні опіки під час пожежі в наметі

"17 жовтня 2015 року під час сну зайнявся намет, хлопці, які були разом із Сергієм, устигли вибігти, він - ні... Форма спалахнула і поплавилася моментально, її відривали із Сергійка разом з його шкірою", - написала Емма Маєва на своїй сторінці у фейсбуці.

Хлопець зі страшними травмами прожив після пожежі понад місяць. Зараз волонтери переживають про стан матері:

"Їй дуже важко, вона все повторює, що це вона винувата, що відпустила його на війну за смертю, що він пішов боротися за країну, а зараз став нікому не потрібний... Їй ще належить боротися за своє життя, від нас зараз залежить, як сильно вона цього захоче!" - написала Єгорова.

Нагадаємо

, небойові втрати ЗСУ склали 831 особу (за даними МОУ на 20 листопада).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram