ГоловнаСуспільствоВійна

Пропускний пункт у зоні АТО перенесли подалі від Маріуполя

КПВВ із Гнутового перемістять у Харчовик і Павлопіль

Керівництво Донецької області разом з військовими вирішили перенести контрольний пункт в'їзду-виїзду із зони АТО з Гнутового в Харчовик-Павлопіль.

"Це дозволить перенести блокпости від Маріуполя, спростить життя маріупольцям, а також виведе кілька населених пунктів із сірої зони. Велика подяка командуванню АТО", - написав голова Донецької області Павло Жебрівський у своєму фейсбуці.

На сайті Донецької обласної військово-цивільної адміністрації повідомляють про великі черги на контрольних пунктах в'їзду/виїзду на лінії розмежування.

Зокрема в середу вранці на КПВВ «Зайцеве» і «Георгіївка» оформлення очікували близько 350 і 150 транспортних засобів відповідно, які прямують на в'їзд із неконтрольованої території. Черги на виїзд становили 250 і 300 автомобілів, що удвічі більше, ніж попередньої доби. Менше скупчення автомобілів спостерігали на виїзд на КПВВ «Новотроїцьке» і «Гнутове»: 50 і 15 транспортних засобів. Також 200 і 80 автомобілів очікувало оформлення на в'їзд.

Окрім того, учора протягом дня спостерігали певне збільшення пасажиро-транспортного потоку порівняно з попередньою добою. Усього через контрольний пункт «Зайцеве» проїхали 8540 осіб і 1350 транспортних засобів; через КПВВ «Георгіївка» - 4755 осіб і 1200 транспортних засобів; через КПВВ «Новотроїцьке» - 6065 осіб і 2495 транспортних засобів; через КПВВ «Гнутове» - 2935 осіб і 605 транспортних засобів; через КПВВ «Станично-Луганське» - 2555 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram