ГоловнаСуспільствоВійна

Міноборони ніколи не відмовиться від допомоги волонтерів, - Полторак

Міністр оборони назвав волонтерів частиною української армії

Міноборони ніколи не відмовиться від допомоги волонтерів, - Полторак
Фото: EPA/UPG

Незважаючи на те, що бійці антитерористичної операції на Донбасі забезпечені всім необхідним, Міністерство оборони не готове відмовитися від допомоги волонтерів.

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак під час публічного звіту про виконання програми діяльності Кабінету Міністрів, інформує "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні волонтерська допомога вимагає корекції, там потрібна дорадча допомога, допомога у контролі виконання всіх вимог, потрібна моральна підтримка особового складу, який знаходиться на фронті. Звичайно ж, якщо є можливість допомоги в матеріальному плані - ми від неї ніколи не відмовимося. Хоча на сьогодні я точно можу сказати, що всім необхідним на фронті особовий склад забезпечений", - сказав Полторак.

Міністр нагадав, що на початку російської агресії, навесні 2014 року волонтери разом із ЗСУ, добровольчими батальйонами та іншими силовими структурами першими прибували на фронт і захищали Україну.

"І якщо інші структури та ЗСУ мали зброю, то волонтери мали бажання і можливості - бажання дати все, чого не вистачало армії. Сьогодні волонтери є частиною ЗСУ, вони приносять на фронт не тільки тепловізори, а й тепло і душу, вони заспокоюють військових", - зазначив Полторак.

Нагадаємо, раніше волонтери закликали громадян підтримати сім'ї Небесної Сотні на судах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram