ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 15 разів обстріляли сили АТО за день

У районі Красногорівки бандити цілеспрямовано намагалися влучити в бійців сил АТО із 82-міліметрових мінометів.

Сьогодні бойовики проросійських гібридних бандформувань не припинили збройних провокацій проти сил АТО, повідомляє прес-центр штабу АТО у Фейсбуці.

Прицільним вогнем зі стрілецької зброї і з гранатометів вони обстріляли позиції українських захисників у Новгородському й Опитному поблизу Донецька. Також там активно працювали снайпери загарбників.

На цій самій ділянці лінії розмежування сторін - у районі Красногорівки - бандити цілеспрямовано намагалися поцілити в бійців сил АТО з 82-міліметрових мінометів.

Прицільні обстріли наших позицій із гранатометів знову зафіксували поблизу Зайцевого.

Крім того, кремлівські найманці вели неприцільний вогонь зі стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів і гранатометів у районі Пісків, Опитного, Новгородського, Майорська, Луганського та Зайцевого.

Усього протягом дня зафіксовано більш ніж 15 випадків застосування зброї з боку НВФ.

Нагадаємо, представники незаконних збройних формувань не пропустили 23 вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою від Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО), які йшли до Луганська.

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України ніхто з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram