ГоловнаСуспільствоВійна

У Києві відбудеться презентація календаря "Кіборги. Рік потому"

Усі зібрані кошти підуть на допомогу новим "кіборгам" з 14-ї і 59-ї бригад.

У Києві відбудеться презентація календаря "Кіборги. Рік потому"
Фото Анатолия "Купола" в календаре на 2015 год
Фото: LB.ua

У понеділок, 28 грудня, в київському офісі волонтерського руху "Повернись живим" відбудеться презентація календаря "Кіборги. Рік потому", під час якої буде можливість поспілкуватися з героями календаря і дізнатися, як змінилося їхнє життя за минулий рік.

"Рік тому, під час боїв за аеропорт, ми випустили календар з портретами хлопців 95-ї аеромобільної бригади, які героїчно його захищали. За силу духу проросійські бойовики навіть прозвали українців "кіборгами". Він розійшовся тисячними тиражами, незважаючи на високу вартість. Люди розуміли, що гроші, витрачені на календар, - це внесок у придбання тепловізора, який врятує чиєсь життя. Ті фото було зроблено біля аеропорту. У перервах між обстрілами. Всі, хто бачив той календар, казали: «Подивіться в їхні очі!». Зараз ми випускаємо новий календар з тими самими хлопцями", - розповідає засновник "Повернись живим" Віталій Дейнега.

Ціна календаря - 500 гривень, для пенсіонерів та малозабезпечених - 200 гривень. Всі зібрані кошти підуть на допомогу новим "кіборгам" з 14-ї і 59-ї бригад.

Авторами фотографій для нового календаря стали Олександр Гайдар і Юлія Кочетова. Фотографію для головної сторінки зробив кіборг "Багдад" з 90-ї аеромобільної бригади. Дизайн Ростислава Якименка.

Адреса офісу: Жилянська вулиця, 12а.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram