ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли з мінометів Водяне біля Комінтернового

Обстріл вівся з підконтрольної "ДНР" частини Широкиного

Бойовики обстріляли з мінометів Водяне біля Комінтернового
Водяное

Бойовики "ДНР" обстріляли селище Водяне поблизу Комінтернового на Маріупольському напрямку. Прес-центр штабу АТО стверджує, що в обстрілі вони намагаються звинуватити українських військових.

Обстріл Водяного, розташованого у так званій "сірій зоні" між позиціями сил АТО і бойовиками, стався близько 12.00 у п'ятницю. Стріляли з 82-мм мінометів з контрольованої "ДНР" частини селища Широкине. Загалом на території і околицях Водяного впали і розірвалися 5 мін. Можливі жертви серед місцевих жителів уточнюються.

"Такі дії кремлівських найманців є продовженням зухвалих провокацій, які загарбники днями ініціювали на Маріупольському напрямку, увійшовши в н.п. Комінтерново. Таким чином, проросійські гібридні бандформування вкотре знехтували безпекою мирних жителів і вкотре намагаються звинуватити підрозділи сил АТО у скоєнні цього злочину", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок бойовики "ДНР" зайняли Комінтернове у нейтральній зоні. Глава Донецької обладміністрації Павло Жебрівський повідомив, що сполучення з Водяним і Заїченком - ще двома селами у сірій зоні, розташованими за Комінтерновим, - ускладнено. Штаб АТО пізніше повідомив, що Заїченко давно контролюють бойовики, а ось Водяне підконтрольне українським військовим. У четвер бойовики покинули Комінтернове.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram