ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 11 разів застосовували зброю в зоні АТО

Сепаратисти продовжують обстрілювати позиції військових

За добу бойовики 11 разів застосовували зброю в зоні АТО
Фото: facebook.com/ato.news/

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових, зокрема за минулу добу, 3 січня, сепаратисти 11 разів застосували зброю проти бійців АТО.

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці, вчора ввечері зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики двічі прицільно обстрілювали позиції військових у районі Широкиного під Маріуполем.

Після настання темряви бойовики вели неприцільний вогонь зі стрілецької зброї по опорних пунктах сил АТО в Авдіївці, а саме - в районі шахти "Бутівка".

На кордоні Донецької та Луганської областей сепаратисти обстрілювали позиції військових на південь від Троїцького. А в районі Світлодарська з великокаліберних кулеметів били по позиціях у районі Луганського.

Від початку доби бойовики вже чотири рази порушили режим припинення вогню - на півночі від окупованої Горлівки, в районі Новгородського.

Нагадаємо, спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник на денному брифінгу повідомив, що за минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. При цьому полк "Дніпро-1" заявив, що 2 січня загинув колишній боєць полку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram