ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 20 обстрілів у понеділок

Найчастіше бойовики відкривали вогонь поблизу Донецька

Військові нарахували 20 обстрілів у понеділок
Фото: facebook.com/ato.news/

У понеділок, 4 січня, бойовики на Донбасі 20 разів відкривали вогонь убік позицій сил АТО. Це майже вдвічі більше, ніж у неділю, 3 січня.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, близько 9:00 противник протягом півгодини прицільно стріляв зі стрілецької зброї і гранатометів по військових у районі Опитного. Сили АТО відкрили у відповідь вогонь зі стрілецької зброї. Там само бійців сил АТО безрезультатно намагався вразити ворожий снайпер.

Ще один прицільний обстріл українських захисників ворог здійснив зі стрілецької зброї біля Мар'їнки.

Неприцільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів в напрямку опорних пунктів сил АТО бойовики вели на південь від Авдіївки і в районі Опитного.

Після 18.00 до опівночі бойовики 7 разів вели хаотичний вогонь з великокаліберних кулеметів по Пісках, один раз зі стрілецької зброї - по Опитному.

На Горлівсько-Світлодарській дузі з великокаліберних кулеметів окупанти неприцільно били убік Луганського, двічі зі стрілецької зброї і гранатометів - по Зайцевому.

На цій ділянці фронту після півночі у ніч на вівторок бойовики відкрили вогонь зі станкового протитанкового гранатомета біля Зайцевого, зі стрілецької зброї - біля Новгородського. Також з великокаліберного кулемета стріляли в напрямку опорного пункту сил АТО за кілька кілометрів на південь від Троїцького.

Нагадаємо, в неділю у зоні бойових дій на Донбасі втрат серед українських військових не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram