ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики за добу 24 рази обстріляли позиції сил АТО

У районі Лебединського і Зайцевого окупанти били з 82-мм мінометів

Бойовики за добу 24 рази обстріляли позиції сил АТО
Фото: facebook.com/ato.news

Обстріли позицій сил АТО з боку проросійських збройних банд у день Різдва не припинялися. Впродовж минулої доби бойовики 24 рази вдалися до збройних провокацій проти українських військових.

Про це інформує прес-центр штабу АТО в Фейсбуці.

Як наголошується, чверть всіх епізодів застосування зброї була прицільними обстрілами.

Зокрема, з вечора 7 січня окупанти з 82-мм мінометів били по позиціях українських військових на північній околиці Лебединського, недалеко від Маріуполя. Всього злочинці випустили не менше 12 мін. З такого ж озброєння загарбники прицільно обстріляли один з українських опорних пунктів у районі Зайцевого.

З настанням сутінків до півночі кремлівські найманці кілька разів зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів вели постійно вогонь у бік українських воїнів, які несуть службу на підступах до Пісків, Опитного і Новгородського.

Терористичні бандформування, які влаштувалися в зруйнованому Донецькому аеропорту, близько 1:00 8 січня  протягом 15 хвилин вели неприцільний вогонь у бік українських підрозділів у районі Опитного.

Нагадаємо, близько 20:30 в четвер бойовики "ДНР" відкрили вогонь по українських позиціях у районі селища Новгородське на захід від Горлівки.

Як повідомлялося, 6 січня в зоні АТО зафіксовано рекордне в цьому році число обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram