ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 21 обстріл у неділю

Перемир'я дотримувалося лише у Луганській області

Військові нарахували 21 обстріл у неділю
Фото: facebook.com/ato.news/

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі 21 раз застосовували зброю проти українських військових. Більш як половина обстрілів припала на темний час доби, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Протягом дня обстріли тривали переважно поблизу Горлівки - з гранатометів і великокаліберних кулеметів стріляли в районі Майорського, Зайцевого та Ленінського. Біля Луганського, крім кулеметів, ворог застосував ще й автоматичні станкові гранатомети.

З території Донецького аеропорту убік військових у районі Опитного стріляли ворожі снайпери. Тут же один раз бойовики застосували крупнокаліберний кулемет.

Крім того, снайпер бойовиків з території н.п. Спартак обстрілював позиції військових на південь від Авдіївки. Селище Піски один раз потрапило під обстріл із стрілецької зброї.

Зі стрілецької зброї також обстріляли один з опорних пунктів сил АТО біля Старогнатівки на Маріупольському напрямку. Крім того, неподалік від Маріуполя бойовики відкрили вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів по військових у Широкиному. Сили АТО відкрили у відповідь вогонь зі стрілецької зброї.

Убік Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, противник здійснив кілька пострілів з озброєння танку.

У Луганській області в неділю було тихо.

Нагадаємо, у суботу бойовики 28 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. У районі Майорська загинуло двоє українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram