ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики 8 разів порушили перемир'я в зоні АТО

Сепаратисти застосували заборонені 120-міліметрові міномети

З початку доби бойовики 8 разів порушили перемир'я в зоні АТО
Фото: informnapalm.org

З початку доби зафіксовано 8 епізодів порушення бойовиками режиму повної тиші в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Так, поблизу тимчасово окупованого Донецька сепаратисти декілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів у бік позицій українських військових у районі Пісків і Опитного.

Неподалік Горлівки бойовики зі стрілецької зброї обстріляли опорний пункт сил АТО біля Новгородського. З великокаліберних кулеметів терористи обстріляли Луганське, східніше Світлодарська.

Неспокійно сьогодні було і на Маріупольському напрямку. З великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли позиції військових на підступах до гранітного.

"Крім того, близько полудня з мінометів і гранатометів обстріляли н.п. Водяне, який розташований у так званій "сірій зоні" на відстані близько 8 км від східного кордону міста Маріуполь. За останньою інформацією, ворог застосував заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, Україна в 2016 році буде наполягати на прив'язці виконання пунктів Мінських угод до конкретних дат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram