ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 37 разів порушили перемир'я в зоні АТО

Обстріли не вщухали біля Донецька і на Горлівсько-Світлодарській дузі

За день бойовики 37 разів порушили перемир'я в зоні АТО
Фото: Макс Левин

Упродовж дня бойовики практично не припиняли обстрілювати позиції сил антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

У Луганській області та поблизу Маріуполя застосування зброї терористами не зафіксовано, проте обстріли не вщухали поблизу Донецька і на Горлівсько-Світлодарській дузі.

З території Донецького аеропорту бойовики декілька разів зі стрілецької зброї і гранатометів відкривали вогонь у бік опорних пунктів сил АТО в районі Опитного і Пісків. Із північних околиць Донецька сепаратисти били в бік Авдіївки.

Напруженою залишається ситуація в районі окупованої Горлівки. Бойовики відкривали вогонь біля Новгородського і Зайцевого. Кілька обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів було зафіксовано біля Луганського. Тут також відбулося нетривале протистояння з нечисленною групою бойовиків.

"Ефективним вогнем зі стрілецької зброї українські бійці змусили злочинців відступити", - зазначають у прес-центрі.

Також бойовики обстріляли позиції українських військових у районі Троїцького на кордоні Донецької та Луганської областей, а також у районі Новоселівки.

Усього з початку доби було зафіксовано 37 випадків порушення перемир'я. Важкого озброєння сепаратисти не використовували.

Нагадаємо, сьогодні Тристороння контактна група в Мінську домовилася про повне припинення вогню, а також про звільнення з полону 50 українців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram