ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО поранено двох військових

Недалеко від Маріуполя вантажівка ЗСУ підірвалася на міні

За добу в зоні АТО поранено двох військових
Фото: twitter.com/milhlopak

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі отримали поранення двоє українських військовослужбовців, загиблих немає.

Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Недалеко від Маріуполя вантажівка ЗСУ підірвалася на міні, внаслідок чого було поранено двох військовослужбовців. Інших втрат сили АТО за добу не зазнали", - заявив Мотузяник.

За його словами, вчора ситуація в зоні АТО трохи загострилася, а кількість обстрілів з боку бойовиків значно зросла.

"Двічі ворог застосував важке озброєння - 82-міліметрові міномети. Також відбулася одна бойова сутичка... Уже сьогодні після півночі противник порушив режим тиші щонайменше 18 разів. Наголошуємо, що сили АТО повною мірою дотримуються Мінських домовленостей, тому вся відповідальність за активізацію бойових дій лежить на окупантах", - заявив спікер АП.

Він також повідомив, що на Маріупольському напрямку противник порушив режим тиші на схід від Красногорівки і Мар'їнки. У всіх випадках бойовики застосовували стрілецьку зброю. На Луганському напрямку було спокійно.

Нагадаємо, за даними штабу, за добу бойовики 70 разів порушили режим тиші на Донбасі. "Найгарячіше" було на Донецькому напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram