ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 37 разів порушили перемир'я на Донбасі

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою

За добу бойовики 37 разів порушили перемир'я на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news/

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою - бойовики продовжують обстріли, незважаючи на домовленості про перемир'я.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

По позиціях українських військових у районі Мар'їнки сепаратисти вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї, на Світлодарській дузі обстріляли опорні пункти біля Майорського та Зайцевого.

У районі Донецького аеропорту бойовики відкривали провокаційний вогонь по позиціях сил АТО неподалік Пісків, Опитного і шахти Бутівка. По опорному пункту військових біля Луганського терористи двічі застосували БМП.

На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Широкине, а по позиціях сил АТО неподалік Старогнатівки - відкривали вогонь із самохідної артилерійської установки.

Усього за минулу добу бойовики 37 разів обстріляли опорні пункти сил АТО.

Нагадаємо, 21 січня ситуація в зоні АТО різко загострилася, бойовики здійснили 69 обстрілів. Загиблих не було, проте одного військового було поранено в Мар'їнці, ще один отримав травми через вибух у Сизому (Станично-Луганський район). У п'ятницю, 22 січня, бойовики 17 разів відкривали вогонь на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram