ГоловнаСуспільствоВійна

Під час обстрілів на Донбасі поранено двох військових

На Донецькому напрямку бойові дії тривають по всій лінії фронту

Під час обстрілів на Донбасі поранено двох військових
Александр Мотузяник

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій було поранено двох українських військовослужбовців, загиблих немає.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, бойовики не припиняють порушувати режим тиші в зоні АТО. Зокрема з 56 обстрілів у 9 випадках сепаратисти використовували важке озброєння.

"За минулу добу жоден український військовий не загинув, проте двоє наших бійців були поранені. Це сталося поблизу Зайцевого, де одного нашого військового було поранено з гранатомета, а також у селищі Пищевик, де один боєць був поранений зі стрілецької зброї", - повідомив він.

На Луганському напрямку було абсолютно спокійно, тоді як на Донецькому бойові дії тривають по всій лінії фронту. Місцями найбільшої активності залишаються околиці окупованої Горлівки.

На Маріупольському напрямку бойовики кілька разів порушили режим тиші в районі Мар'їнки. Тут зауважено снайперів, а також відбулася одна бойова сутичка.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель анонсувала продовження санкцій проти Росії, оскільки Мінські угоди не були повністю імплементовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram