ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 38 обстрілів на Донбасі з опівночі

Усі обстріли припали на Донецьку область.

Військові нарахували 38 обстрілів на Донбасі з опівночі
Фото: facebook.com/ato.news

Упродовж дня незаконні воєнізовані формування "ДНР" 38 разів обстріляли позиції Збройних сил України, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики застосували по українських позиціях біля Гнутового міномети калібру 120 мм і протитанковий гранатомет.

На околицях Донецька ворог вів вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по опорних пунктах у Пісках, Опитному, Мар'їнці, Авдіївці і на шахті "Бутівка".

На Світлодарській дузі з великокаліберних кулеметів супротивник обстріляв позиції сил АТО в Миронівському, а в Луганському застосував гранатомети і стрілецьку зброю.

У районі Горлівки обстрілу зі стрілецької зброї і гранатометів піддалися позиції військових у Троїцькому і Верхньоторецькому.

Вночі близько 03:00 по позиціях Збройних сил України в населених пунктах Зайцеве і Майорськ терористи випустили понад 150 мін із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм. Із 120-мм мінометів ворог вів вогонь по Майорську і близько 16:00.

Нагадаємо, в середу бойовики 55 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. В районі Горлівки отримав поранення український військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram