ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 45 разів обстріляли позиції сил АТО

Ситуація на Донбасі, як і раніше, залишається напруженою

За добу бойовики 45 разів обстріляли позиції сил АТО
Фото: Макс Левин

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою. Протягом дня бойовики 45 разів порушили режим тиші, обстрілюючи позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Вранці терористи зі стрілецької зброї обстріляли український опорний пункт у Широкине. Удень бойовики використовували в цьому районі гранатомети.

З боку окупованого Коминтернового сепаратисти вели вогонь по позиціях сил АТО в Гнутовому і Талаківці, використовуючи міномети калібру 82 мм і 120 мм.

Під Донецьком з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції військових в Пісках. Крім того, по позиціях бійців АТО в Авдіївці та Опитному, також в районі шахти Бутовка - відкривали вогонь з мінометів.

У районі окупованої Горлівки по Новгородському і Майорську бойовики били з кулеметів та стрілецької зброї, а в Зайцевому - використовували міномети.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, бойовики отримали завдання від Кремля посилити бойову активність по всій лінії фронту напередодні "нормандської" зустрічі 13 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram