ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 84 рази порушили режим тиші в зоні АТО

В окремих випадках військові відкривали вогонь у відповідь

За добу бойовики 84 рази порушили режим тиші в зоні АТО
Фото: facebook.com/ato.news/

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою, бойовики "ДНР" продовжують обстрілювати позиції українських військових на Донецькому і Маріупольському напрямках.

Як повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці, за минулу добу зафіксовано рекордну кількість обстрілів.

Терористи 14 разів відкривали вогонь по опорних пунктах у районі Красногорівки, використовуючи, крім гранатометів і стрілецької зброї, міномети калібру 82 мм.

З гранатометів різних систем бойовики обстріляли позиції сил АТО в Луганському, Мар'їнці, Пісках, Опитному, Новгородському, Троїцькому та Широкиному. Крім того, в Опитному терористи використовували зенітну установку, а в Новгородському - БМП.

З 82- і 120-міліметрових мінометів бойовики обстрілювали позиції військових у Талаківці, Гнутовому, Авдіївці, Зайцевому, Майорську, а також у районі шахти Бутовка.

"Всього за минулу добу бойовики 84 рази порушили режим так званої тиші. У окремих випадках наші бійці відкривали прицільний вогонь з озброєння, що не заборонено Мінськими домовленостями", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, представник України в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Леонід Кучма наполягає на необхідності розміщення миротворців на українсько-російському кордоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram